MTK-Veteli

MTK-Veteli on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja. Näiltä sivuilta saat tietoja MTK-Vetelin toiminnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Yhdistyksen toimintaa rytmittää joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pidettävä tuottajilta, jossa toisinaan on vakaa asiaa ja varsinkin kesäisin saunomista ja nuotiolla oloa.

Helmikuussa tuottajailloissa ovat veroasiat tapetilla ja maaliskuussa keskustellaan metsäasioista. Huhtikuu on perinteisesti käytetty tukihakemuksiin liittyviin asioihin. "Veteraanituottajille" on varattu marraskuun tuottajailta, jolloin erityisesti vanhat puheenjohtajat ja sihteerit kutsutaan illanviettoon mukaan.

Myös yhteistyökumppaneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua yhdistyksen iltoihin ja kertoa itsestään tai tuotteistaan jäsenistölle.

Tuottajailtoja on järjestetty jo useita vuosia ja tarkoituksena on saada tuottajat irtautumaan töistään hetkeksi ja tapaamaan toisiaan. Olisiko tämä sitä vertaistukea:)

Yhdistys on panostanut jäsenistö viihtymiseen ja työstä irtautumiseen merkittävästi. Olemme rakentaneet uuden Kelohirsisen saunamökin, joka on suunniteltu perheiden ja pienten porukoiden yhteisiin hetkiin, mutta onnistuupa siellä syntymäpäivät ja muut tilaisuudetkin. Uuden mökin tarkoituksena on parantaa tuottajien ja kuntalaisten työstäirtaantumisen mahdollisuuksia. Sieltä löytyy pohjoisen tuntu vartin ajomatkan päässä kotoa, vaikkapa navettatöiden jälkeen.

Yhdistyksellä on myös toinen mökki, tuottajamaja, jota jokainen voi vuokrata.

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Jouni Torppa

0400 589 640

jouni.torppa@bastu.net

Sihteeri

Monika Klemola

040 846 4836

monika.klemola@hotmail.com

Jäsensihteeri

Antti Tyynelä

0400-161 126

antti.tyynela@hotmail.fi