Tervetuloa Suksee- koulutushankkeen pariin!

 

Suksee on nuorille maatalousyrittäjille, sellaiseksi aikoville ja alasta kiinnostuneille nuorille tarkoitettu koulutushanke, joka toimii MTK Keski-Pohjanmaan toimialueella. Hanketta toteuttaa MTK Keski-Pohjanmaa ja hanketta on rahoitettu Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskusten kautta. Lisäksi rahoittajina toimivat Itikka osuuskunta, Lihakunta ja MTK Säätiö.

Hankkeen toiminnan teemoina käsitellään muun muassa sukupolvenvaihdosprosessia, itsensä ja tilansa kehittämistä sekä hyvinvointia, tarjoten samalla loistavia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki nuoret tuotantosuunnasta riippumatta. Hankkeen toiminta-aika on vuoden 2024 loppuun saakka ja hankeaikana tiedossa on työpajoja, webinaareja, seminaareja, opintomatkoja ja benchmarking-käyntejä.

Seuraa hanketta myös Instagramissa & Facebookissa!


 

Tulevat tapahtumat:

Sukseen syksyn tapahtumat käynnistyvät syyskuun lopulla!

25.9 Koulutuspäivä Kannus klo 11-14; Maatalouden investointi- ja aloitustuet. Heikki Rautio & Ulla Torppa, ELY-keskus. Viljelijäpuheenvuoro Alavainio Oy. Ilmoittaudu tästä linkistä!

4.10 Sukseen aamukahvien aloitus, klo 10-11 teams. Tilan kehittäminen ja verkostoitumisen tärkeys, Jukka Ojantakanen Koskinivan tila Oy.  Liity linjoille tästä linkistä!

7.10 Tulevaisuusseminaari ja Eloilta. Lue lisää täältä

21.10 Suksee x Kpmanut; Tilavierailu Harjulan Maito Oy, Kortesjärvi (katso lisätietoja päivästä täältä) Mahdollisuus tutustua 4dbarnin navettasuunnitteluun syyskuussa 2021 käyttöönotetussa kahden robotin navetassa. Uuden navetan suunnittelun lähtökohtina näkyivät hyvä management ja työtehokkuus. Vierailun jälkeen mahdollisuus jatkaa MTK Etelä-Pohjanmaan järjestämään Jyväjemmarirockiin Hotelli Sorsanpesään (lue lisää Jyväjemmarirockista täältä). 

 

 

Sukseen aamukahvit

 

Aamukahvit ovat tunnin mittaisia teamseja, jotka ovat avoimia kaikille alasta kiinnostuneille nuorille ja tarkoitettu verkostoitumiseen, keskusteluun ja kuulumisten vaihtoon.Aamukahvit toteutetaan teams-alustalla ja ne jatkuvat jälleen 4.10. Linjoille pääset tästä linkistä! Sama linkki toimii kaikille aamukahveille!

ke 4.10 Tilan kehittäminen ja verkostoitumisen tärkeys, Jukka Ojantakanen Koskinivan tila Oy

ke 1.11.

ke 29.11 

 

Kevään aamukahvien, koulutuspäivien ja webinaarien tallenteet löydät koulutusmateriaaleista alempaa

Yhteystiedot

hanketyöntekijä

hanna.maki-asiala@mtk.fi

050 326 9495