Tervetuloa Suksee-koulutushankkeen pariin!

Suksee on nuorille maatalousyrittäjille, sellaiseksi aikoville ja alasta kiinnostuneille nuorille tarkoitettu koulutushanke, joka toimii MTK Keski-Pohjanmaan toimialueella. Hanketta toteuttaa MTK Keski-Pohjanmaa ja hanketta on rahoitettu Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskusten kautta. Lisäksi rahoittajina toimivat Itikka osuuskunta, Lihakunta ja MTK Säätiö.

Hankkeen toiminnan teemoina käsitellään muun muassa sukupolvenvaihdosprosessia, itsensä ja tilansa kehittämistä sekä hyvinvointia, tarjoten samalla loistavia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki nuoret tuotantosuunnasta riippumatta. Hankkeen toiminta-aika on vuoden 2024 loppuun saakka ja hankeaikana tiedossa on työpajoja, webinaareja, seminaareja, opintomatkoja ja benchmarking-käyntejä.

Seuraa hanketta myös Instagramissa & Facebookissa!

Sukseen aamukahvit 2024

Aamukahvit ovat tunnin mittaisia teamseja, jotka ovat avoimia kaikille alasta kiinnostuneille nuorille ja tarkoitettu verkostoitumiseen, keskusteluun ja kuulumisten vaihtoon. Aamukahvit toteutetaan teams-alustalla klo 10-11. Linjoille pääset tästä linkistä! Sama linkki toimii kaikille aamukahveille!

Vuoden 2023 ja kevään 2024 aamukahvien, koulutuspäivien ja webinaarien tallenteet löydät koulutusmateriaaleista

Yhteystiedot

hanketyöntekijä

hanna.maki-asiala@mtk.fi

050 326 9495