Takaisin Manujen saunaetkot ja petipaikat Eloiltaan 1.10.2022

Ajankohtaista

Manujen saunaetkot ja petipaikat Eloiltaan 1.10.2022

01.09.2022

Keski-Pohjanmaan maaseutunuoret pitävät saunaetkot ennen Eloiltaa ja samalla mökillä on tarjolla muutamoa petipaikkoja yöpymistä varten.

Saunaetkot la 1.10. klo 16.30.

Keski-Pohjanmaan maaseutunuortet järjestävät Eloiltaa ennen saunaetkot. Olemme varanneet mökin, jossa mahtuu saunomaan. Sauna on lämpimänä klo 17.00 alkaen. Miesten ja naisten löylyvuorot pyörivät vuorotellen paikalla olevien saunojien mukaan. Saunaetkot ei maksa mitään.

Ota mukaasi saunaeväät ja -juomat, saunomistarvikkeet. Saunaetkot päättyvät Eloillan alkuun, mutta mökki on käytettävissämme niidenkin ajan ja jälkeen. Vuorokauden vaihtuessa, eli 2.10. klo 00.00 jätämme mökin siellä yöpyville.

Saunoetkojen saunamajuri on Nikupaavon Joni, jolla on avaimet ja mökki kontollaan. Jonin saa kiinni numerosta nolla4nolla 5875916. Mökki on Kalajoella osoitteessa Rantajuku 29.

Eloillasta löytyy lisää tietoa täältä.

Petipaikkoja yöpyjille

Mökissä on petipaikkoja tarjolla 6+2. Yön hinta on 10 euroa, ja se maksetaan tuottajaliitolle etukäteen. Voit tilata myös liinavaatteet 15 eurolla ja  pedattuna +5 €. Petipaikoille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Nikolle soittamalla tai whatsapilla numeroon 050 433 6432. Ilmoittautuminen on auki Eloiltaan asti. Otan väkeä myös varasijoille. Petivaatteet pitää tilata 23.9. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.

Yöpyjät hoitavat loppusiivouksen. Jos loppusiivouksesta tulee laskua, se jaetaan yöpyjien kesken. Loppusiivous ja avainten luovutus klo 12 mennessä. Joni toimii myös mökkimajurina, joten nämä käytännöt sovitaan tarvittaessa tarkemmin hänen ja yöpyjien kesken.

Mikäli mökillä hajoaa jotain, on vahingontekijä velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon.