null Naakkajahti 1.8.2020

Naakkajahti 1.8.2020

Osallistu naakkajahtiin 1.8.2020. Samalla mahdollisuus osallistua myös huikeaan arvontaan. Naakka on yleistynyt viime vuosina voimakkaasti. Samoin ovat lisääntyneet sen maataloudelle aiheuttamat vahingot ja haitat. Naakat rikkovat rehupaaleja, aiheuttavat satotappioita ja ulostavat tuotantotiloihin lisäten tautiriskiä. Naakkojen pesät tukkivat ilmastointiputkia ja savupiippuja. Satapäiset parvet voivat olla todellinen riesa. Viljelijöillä on huoli tilanteen kehityssuunnasta.

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 01.08.2020

klo

Tapahtuman päättymisajankohta

pvm. 02.08.2020

Tapahtuman kuvaus

Satakunnan ja Pohjanmaan maakuntien tuottajaliitot järjestävät lauantaina 1.8.2020 naakkajahdin. Naakka on älykäs nopeasti oppiva lintu, mikä tekee metsästyksestä vaikeaa. Kohdentamalla jahtia isommalla porukalla sovitulle alueelle toivotaan tehokkuutta kannan rokottamiseen. Käytännön jahdit järjestetään yhteistyössä viljelijöiden ja paikallisten metsästäjien ja metsästysseurojen kanssa eri puolilla maakuntia.

Osallistuessasi naakkajahtiin, toivomme sinun jakavan kuvia tapahtumasivustolla. Käytä sosiaalisessa mediassa #naakkajahti hashtagia ja tägää järjestäjät mukaan, niin voimme seurata ja jakaa naakkajahdin kuva-antia myös sitä kautta.


Olet mukana arvonnassa julkaisemalla tapahtumasivustolla kuvan naakkajahdista. Jokaisesta tuottajaliitosta (Satakunta, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa) arvotaan voittaja, joka saa 200 €:n arvoisen lahjakortin paikalliseen eräliikkeeseen. Arvonta suoritetaan tapahtuman jälkeisellä viikolla ja kuvia voi julkaista 2.8.2020 saakka. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.