null Maaseutunuoret ja Myötätuulta tuottajalle -hanke haastavat kaikki mukaan talikkojumppaan

Uutinen

Maaseutunuoret ja Myötätuulta tuottajalle -hanke haastavat kaikki mukaan talikkojumppaan

21.4.2021

#talikkojumppa-haaste herättelee pohtimaan omaa lihaskuntoa ja kääntämään katseet sen huoltamiseen. Päivittäinen lihasten aktivointi talikkojumpan avulla on oiva tapa huoltaa lihaksia.

Paula Koski on tehnyt ohjevideot talikkojumpan ja lihaskuntoharjoitteen tekemiseen.
Paula Koski on tehnyt ohjevideot talikkojumpan ja lihaskuntoharjoitteen tekemiseen.

Kevään 2021 kynnyksellä MTK Keski-Pohjanmaan maaseutunuoret ja Myötätuulta tuottajalle -hanke haastavat kaikki mukaan lihaskunnon kehittämiseen. Haaste lähtee liikkeelle Facebookissa MTK Keski-Pohjanmaan sivulla sekä Instagramissa @kpmanut -tilillä. Haaste kulkee somessa tunnisteella #talikkojumppa. 

Haasteeseen voivat kaikki osallistua. Ota itsestäsi kuva tai videon pätkä talikkojumpan parissa ja haasta vähintään kaksi kaveria tekemään saman! Kiinnitetään yhdessä huomiota kehon hyvinvointiin ja muistetaan aktivoida koko kehoa niin toimistoissa, navetoissa kuin traktorin kopeissa.  Talikkojumpassa voi soveltaa myös muita apuvälineitä talikon sijasta: luudan- ja haravanvarret käyvät myös hyvin kun kasvimaalla hartiat kangistuvat.

Kuinka talikkojumppa sitten tehdään? Entä lihaskuntoharjoite? Näihin löytyy videot, joiden matkassa jumppa ja harjoitus sujuvat tehokkaasti.

 Niko Hyppönen

Maaseutunuorten asiamies

050 433 6432