null Maaseutunuoret järjestäytyivät 27.1.2021

Ajankohtaista

Maaseutunuoret järjestäytyivät 27.1.2021

27.1.2021

Kokoustiedote:

27.1.2021

Maaseutunuorten ryhmässä hyvää keskustelua

MTK Keski-Pohjanmaan johtokunta vahvisti maaseutunuorten ryhmän kokoonpanon aiemmin tammikuussa pitämässään järjestäytymiskokouksessaan. Tiistaina 26.1.2021 maaseutunuorten ryhmä järjestäytyi ja keskusteli vilkkaasti tulevasta toiminnasta ja oman viestinnän kehittämisestä. Ryhmästä saatetaan käyttää myös nimeä valiokunta, mikä saattaa ensin sekoittaa, mutta samasta porukasta on kyse.

Maaseutunuorten ryhmän kokoonpano löytyy osoitteesta keski-pohjanmaa.mtk.fi/maaseutunuoret. Sen puheenjohtajaksi valittiin Antti Isomöttönen Perhosta ja varapuheenjohtajaksi Markus Kivelä Kälviältä. Ryhmän sihteerinä ja asiamiehenä toimii liiton toimihenkilö, joka tällä hetkellä on maaseutunuorten asiamiehen tehtävään hoitava Niko Hyppönen.

Tulevan toiminnan suunnittelua varjosti epätietoisuus koronatilanteen jatkumisesta. Toiveissa oli, että myöhemmin keväällä ennen kylvöntöitä päästäisiin kuitenkin yhdessä viettämään iltaa ruokailun ja keilailun merkeissä. Ryhmä asiamiehen kanssa seuraa tilannetta ja järjestää toimintaa maaseutunuorille heti kun tilanne sallii. Valtakunnallinen maaseutunuorten kevätparlamentti järjestetään tänä vuonna etänä. Se on kaikille avoin, ja ohjelma on todella mielenkiintoinen! Tapahtumasta voit lukea lisää ja ilmoittautua siihen mukaan täällä.

Viestinnän kehittäminen otettiin myös työnalle. Viestintää maaseutunuorten kesken liitto- ja yhdistystasolla parannetaan. Myös maaseutunuorten näkyvyyttä kasvatetaan. Tätä edistämään Keski-Pohjanmaan maaseutunuoret perustavat Instagram-tilin, jonka kautta tarjotaan avara ja puhdas tietoikkuna maaseudun nykyaikaiseen elämään ja maatalouteen rennolla otteella.

Maaseutunuorten ryhmän puolesta,

Niko Hyppönen
Maaseutunuorten asiamies

050 433 6432