null Liitto hakee maaseutunuorten asiamiesta

Ajankohtaista

Liitto hakee maaseutunuorten asiamiesta

6.11.2020

Maaseutunuorten asiamies

Maaseutunuorten toiminnan tavoitteena on edistää nuorten osallistumista järjestötoimintaan ja tuoda nuoria koskevia asioita keskusteluun ja päätöksentekoon. Asiamiehenä toimit liiton maaseutunuorten ryhmän sihteerinä. Vastaat maaseutunuorten toimintasuunnitelman mukaisesta toiminnan järjestämisestä. Organisoit maaseutunuorten tapahtumia paikallisella tasolla (kokoukset, saunaillat, kesätapahtumat, pikkujoulut, joulutulet) ja osallistut maaseutunuorten valtakunnallisiin tapahtumiin (kevät ja syysparlamentti) ja osallistut niiden järjestelyihin paikallisella tasolla.

Nuorten asiamiestoimintaan kuuluu yhdistysten järjestötoiminnan aktivointi nuorten kiinnostuksen herättämisseksi etujärjestötoimintaan.  Lisäksi järjestö -ja maaseutunuorten toiminnan esittelyä maaseutuopistolla. Vastaat maaseutunuorten toiminnan viestinnästä.

Toimen hoitaminen onnistuu hyvin esimerkiksi opiskelujen ohella. Työpanoksen määrä, korvaukset ja suoritettavat tehtävät neuvotellaan erikseen. Työmäärä keskimäärin 200 h/vuodessa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää maatalouden tuntemusta mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja matkustamista. Uskomme, että tehtävässä menestyy henkilö, jolla on innostunut asenne, pilkettä silmässä ja rukkasissa tekemisen meininki. 

Tehtävä alkaa tammikuussa 2021. Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 22.11.2020 osoitteella rekrykeskipohjanmaa@mtk.fi Lisätietoja: keski-pohjanmaa.mtk.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jan-Ove Nyman 045-129 4427. Arkisin klo 12-13.