Takaisin Korkeakouluharjoittelijan haku on päättynyt ja harjoittelija on valittu

Ajankohtaista

Korkeakouluharjoittelijan haku on päättynyt ja harjoittelija on valittu

27.04.2023

Haku on päättynyt ja harjoittelija on valittu ajalle 1.9.-31.12.2023

Etsimme työhömme mukaan

KORKEAKOULUHARJOITTELIJAA,

jonka tehtävä on osallistua järjestötoimintaan, hanketoimintaan ja edunvalvontatyöhön.

Korkeakouluharjoittelijanamme tulet mukaan aktiiviseen järjestötoimintaamme. Pääset verkostoitumaan maatalouden sidosryhmien kanssa ja tutustumaan etujärjestön moninaiseen tehtäväkenttään. Järjestötyössä olet tärkeä osa meidän viestintäämme ja syksyn 2023 tapahtumien toteutusta. Samalla olet mukana esimerkiksi maaseutunuorten toiminnassa. Hanketyössä toteutat ja suunnittelet meidän tiedonvälitys-, koulutus- ja hyvinvointihankkeiden tapahtumia sekä viestintää. Edunvalvontatyössä pääset avustamaan tiedonhankinnassa ja lausuntoluonnosten kirjoittamisessa.

Edellytämme

  • maatalousalan korkeakouluopintoja
  • kiinnostusta maatalouden etujärjestötyöhön
  • omatoimista ja aktiivista asennetta
  • viestintätaitoja sekä yhteistyökykyä

Arvostamme

  • kokemusta hanketyöstä ja tapahtumien järjestämisestä

Hakemukset Töitä Suomesta palvelun kautta

Tarjoamme työtä 1.8.-30.11.2023 tai mahdollisuuden osa-aikaiseen (80 %) työhön 1.8.-31.12.2023 elämäntilanteesi mukaan. Työstä noin puolet on hanketyötä ja puolet järjestö- ja edunvalvontatyötä. Työntekopaikka on Kokkolassa MTK Keski-Pohjanmaan toimistolla, ellei toisin sovita. Työ edellyttää oman auton käyttöä, matkustamista sekä työskentelyä myös iltaisin. Palkka 100 % työajalla on noin 1700-2300 €/kk.

Tutustu liiton toimintaan ja hankkeisiin. Jätä työhakemus, esittelyvideo ja tarvittavat liitteet 7.5.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa, jos sinun on mahdollista hakea harjoittelua varten harjoittelutukea. Työhaastattelut järjestetään 10.-11.5.2023.

Lisätietoja antaa:
Jan-Ove Nyman, toiminnanjohtaja,
045 129 4427, jan-ove.nyman@mtk.fi