Takaisin KEP-manujen matka Maaseutunuorten Syysparlamenttiin 2023

Ajankohtaista

KEP-manujen matka Maaseutunuorten Syysparlamenttiin 2023

12.09.2023

Keski- ja Etelä-Pohjanmaan maaseutunuoret järjestävät matkan valtakunnalliseen maaseutunuorten Syysparlamenttiin Lappeenrantaan 2.-4.11.2023

 

Alustava menoreitti: Kalajoki - Ylivieska - Kaustinen - Seinäjoki - Jyväskylä - Lappeenranta (https://goo.gl/maps/RKePG5dQvijgsuwk8). Reitti tarkentuu osallistujien mukaan.

Alustava aikataulu: Lähtö Kalajoelta 2.11. klo 6.00. Lähtö Lappeenrannasta 4.11. klo 12 mennessä.

Voit hypätä kyytiin reitin varrelta mistä maakunnasta tahansa! Ilmoittaudut kyytiin, kun ruksit Syysparlamentin Lyyti-ilmoittautumisessa kohdan "Hyppään kyytiin KEP-manujen parlismatkalle" ja kirjoitat ilmoittautumisen lisätietoihin, mistä kohdasta alustavan reitin varrelta hyppäisit kyytiin. 

Matkan hinta on alustavasti 100 euroa, mutta se tarkentuu ylös tai alaspäin sen mukaan paljonko kyytiläisiä tulee. Matka laskutetaan osallistujilta tai osallistujan MTK-yhdistykseltä, jos sillä on tapana maksaa maaseutunuortensa matkakulut Syysparlamenttiin. Noustessasi kyytiin 4-tien itäpuolelta, saat matkan hieman edullisemmin. Matkalla pysähdytään syömään ja kahville, jotka ovat omakustanteiset.

 

Tutustu Syysparlamentin 2023 ohjelmaan ja lisätietoihin sekä ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.maaseutunuoret.fi/-/maaseutunuorten-syysparlamentti-2023 

 

Lisätietoja
Niko Hyppönen
kenttäpäällikkö
050 433 6432, niko.hypponen@mtk.fi